Nu finns Willhem mitt i Bergsjön

Willhems fastighetschef i Göteborg Mirja Eriksson Primo och fastighetsförvaltare Catrin Bernsro hälsar välkommen till det nya kontoret i Bergsjön.

Fastighetsbolaget Willhem har ett nytt områdeskontor mitt i Bergsjön.
– Vi trivs så bra här och är precis där vi vill vara. Mitt i vårt bostadsområde och där det händer, säger Mirja Erikson Primo, fastighetschef på Willhem i Göteborg.

 Mirja tar emot i de nyrenoverade lokalerna på Meteorgatan 50 i Bergsjön. Här jobbar 18 personer, både förvaltningsorganisationen och bovärdar. Tidigare hade Willhem ett förvaltningskontor i centrala Göteborg, men har nu flyttat hela organisationen till de två områdeskontoren som ligger i Biskopsgården respektive Bergsjön.

– Varför skulle vi vara där mitt inne stan? Vi vill sitta i områdena, i våra egna fastigheter och undersökte vad vi hade för alternativ, säger Mirja Eriksson Primo.

Lokalen, som ligger mitt i deras bostadsområde i Bergsjön, bestod tidigare av förråd samt lokaler som en förening hade. Till dem hittades ett bra alternativ så lokalen byggdes om och i somras flyttade Willhem in.

Ser flera fördelar
Här sitter nu en grupp som servar hela Willhems bestånd i Göteborg – bland annat de som arbetar med skadeprojekt, underhållsarbete och Willhemslyftet samt drifttekniker och fastighetschefen. Dessutom finns här förvaltare, förvaltningsassistent och bovärdar med ansvar för bland annat beståndet i Partille, Gråbo, Bergsjön, Kortedala och fastigheterna i centrum.

Mirja Eriksson Primo ser flera fördelar med den nya etableringen. Kontaktvägarna blir korta mellan olika yrkesgrupper, de som jobbar ute i områdena och de som arbetar på kontoret, och framför allt tycker hon det är bra att befinna sig i området och ha nära till kunderna.

– Vi sitter närmare kund och det är lättare att åka ut om det är något. Är det skräpigt eller nåt annat som inte fungerar så ser vi ju det också, säger hon.

Nära för hyresgästerna
De som bor i Willhems drygt 550 lägenheter i Bergsjön har verkligen fått nära till sin hyresvärd. Det mesta av kontakten sköts dock digitalt. Till exempel serviceanmälan, kontraktsskrivning och att söka parkeringsplats

Men kontoret har också öppet för besök på tisdagar 7-11.30 och torsdagar 13-15.30. Övriga tider gäller bokade besök. Den som inte har tillgång till dator kan under besökstid få hjälp via en dator som finns i entrén på kontoret.

Som fastighetschef tillbringar Mirja tiden växelvis i Bergsjön och i Biskopsgården. Nu ser hon fram emot att lära känna Bergsjön och bergsjöborna lite bättre.

– Ja, det är den stora fördelen med att befinna sig i på plats. Mycket fungerar jättebra här, men en utmaning vi har och som vi måste ta tag i är avfallshanteringen. Det ser illa ut och blir mycket kostsamt när folk slänger fel och lämnar grovsopor på de mest konstiga ställen. Vi måste hitta ett sätt att få det att fungera, säger Mirja Eriksson Primo.

Dela på sociala medier:

Om Bergsjön 2031

Bergsjön 2031 är en plattform för samverkan med syfte att utveckla goda livsmiljöer för alla människor i Bergsjön. Tillsammans vill vi lyfta de styrkor som finns i stadsdelen. Bergsjön ska vara en attraktiv stadsdel där människor både kan och vill leva sina liv.

Kontakt

Pernilla Hallberg, verksamhetsledare
0706-02 02 02
pernilla.hallberg@bergsjon2031.se

Adress

Bergsjön 2031
Rymdtorget 7
415 19 Göteborg

Mail till Bergsjön 2031

Medlemsföretagen i Bergsjön 2031

FÖLJ OSS:

Dela på sociala medier: