Julmyset börjar i Bergsjöns Centrum

Fredag 8 december klockan 15–18 blir det julfest i Bergsjöns Centrum med bland annat julsånger, glögg, pannkakor, pyssel, ponnyridning och en livs levande tomte.

Det har blivit en populär tradition och även i år firas julen in med julsånger, glögg, ponnyridning, julpyssel och en livs levande tomte i Bergsjöns Centrum. Välkommen på julmys fredag den 8 december klockan 15–18.

Den som vill komma i julstämningen gör rätt i ett styra stegen till Bergsjöns Centrum nu på fredag. Där bjuds det in till julfest med gratis aktiviteter för både stora och små. Vi den stora granen som pryder centrumet serveras glögg och pepparkakor, Unga ledare håller i aktiviteter och självklart finns tomten på plats, beredd att samla in barnens alla önskelistor.

Klockan 16 fylls torget av vacker julmusik från kyrkans kör och i Allas Ateljé får alla som vill göra pyssel och julstjärnor att ta med hem. Där finns också möjlighet att få ett exemplar av Göteborgs stads jubileumsaffisch som togs fram inför 400-årsfirandet i år.

 

Kom och hämta ett exemplar av Göteborgs Stads jublieumskarta som togs fram inför stadens 400-årsfirande i år.

 

– Det är en plansch där 600 göteborgare har bidragit med sin favoritplatser. Bland annat finns Bergsjöbadet med. Välkomna att hämta ett exemplar så långt lagret räcker, säger Ann-Sofie Strömbäck centrumutvecklare på GöteborgsLokaler och  huvudarrangör av julfesten.

Utomhus, mitt emot parkeringen och vårdcentralen, bjuder pannkakstrossen på vedeldade ekologiska pannkakor. Klockan 16–18 är det ponnyridning på stråket som leder ner mot kulturhuset.

Alla aktiviteter är gratis.

– Det är så roligt att vi har den här traditionen och att det brukar komma mycket folk som vill vara med och fira in julen. Det betyder mycket för handlarna och för det levande centrum vi vill ha, säger Ann-Sofie Strömbäck.

Julfest i Bergsjöns Centrum
Fredag 8 december klockan 15–18. I och utanför Bergsjöns Centrum på Rymdtorget i Bergsjön.
Arrangeras av GöteborgsLokaler i samverkan med handlarna, Unga ledare och svenska kyrkan, Familjebostäder och Allas Ateljé.

Dela på sociala medier:

Om Bergsjön 2031

Bergsjön 2031 är en plattform för samverkan med syfte att utveckla goda livsmiljöer för alla människor i Bergsjön. Tillsammans vill vi lyfta de styrkor som finns i stadsdelen. Bergsjön ska vara en attraktiv stadsdel där människor både kan och vill leva sina liv.

Kontakt

Pernilla Hallberg, verksamhetsledare
0706-02 02 02
pernilla.hallberg@bergsjon2031.se

Adress

Bergsjön 2031
Rymdtorget 7
415 19 Göteborg

Mail till Bergsjön 2031

Medlemsföretagen i Bergsjön 2031

FÖLJ OSS:

Dela på sociala medier: