Välkommen på End of summer-party!

Fredag 11 augusti ordnar Skolan mitt i byn en End of summer-fest på Bergsjöskolan.

En regnig sommar avslutas bäst med fest och sol. Och det verkar det bli på fredag när Skolan mitt i byn – Bergsjön ordnar End of summer-party. Ta chansen att lyssna på brasilianska rytmer, pyssla, måla ansiktet, fika, spela fotboll och annat skoj.

 End of summer-partyt ordnas sista veckan på sommarlovet för att på ett roligt sätt hälsa alla välkomna tillbaka till skolan.

– Festen är ett bra tillfälle att ha roligt tillsammans och träffas igen efter sommarlovet. Alla, elever, lärare, syskon, föräldrar, mor- och farföräldrar och grannar är välkomna till vår skola, säger Samira Hussein från Skolan mitt i byn – Bergsjön.

Det bjuds på fika och en hel rad olika aktiviteter beroende på väder och vind, bland annat pyssel, ansiktsmålning, pingis och fotboll. Klockan 13–14 blir det svängigt värre när bandet Morango intar scenen.

Missa inte bandet Morango som spelar brasiliansk musik och består av Tobias Grim på gitarr, Karolina Vucidolac på sång och Finn Björnulfson på slagverk. Foto: Janie Mobacker / Bunkern Bokar.

Morango består av tre musiker som spelar brasiliansk musik och egna låtar inspirerade av brasilianska rytmer. Bandets slagverkare Finn Björnulfson är känd från Håkan Hellströms band. Missa inte detta om du gillar bossa nova!

Aktiviteterna kommer att ske på Bergsjöskolan, inomhus eller utomhus, beroende på vädret. Vid bra väder blir det på skolgården mot spårvagnshållplatsen i Rymdtorget och vid regn inomhus på nedre våningen.

– Just nu ser det ut om att vi kan få sol på fredag och jag håller tummarna. Det vore ju härligt efter denna regniga sommar, säger Samira Hussein.

End of summer-fest i Bergsjön
Fredag 11 augusti klockan 12–16
I och utanför Bergsjöskolan på Rymdtorget (beroende på vädret)
Fika, musik och skojiga aktiviteter
Arrangeras av Skolan mitt i byn – Bergsjön, i samverkan med andra lokala aktörer.

Dela på sociala medier:

Om Bergsjön 2031

Bergsjön 2031 är en plattform för samverkan med syfte att utveckla goda livsmiljöer för alla människor i Bergsjön. Tillsammans vill vi lyfta de styrkor som finns i stadsdelen. Bergsjön ska vara en attraktiv stadsdel där människor både kan och vill leva sina liv.

Kontakt

Pernilla Hallberg, verksamhetsledare
0706-02 02 02
pernilla.hallberg@bergsjon2031.se

Adress

Bergsjön 2031
Rymdtorget 7
415 19 Göteborg

Mail till Bergsjön 2031

Medlemsföretagen i Bergsjön 2031

FÖLJ OSS:

Dela på sociala medier: