Festligt Eid-firande
i Bergsjön Centrum

Förra året blev en succé, och nu firas Eid al Fitr med en festlig eftermiddag i Bergsjön Centrum även i år. Måndag 24 april bjuds bland annat på dockteater, trolleri och ponnyridning och det finns mat och annat gott till försäljning.

 Förra året var första gången som Eid firades i Bergsjön Centrum. Initiativet kom från handlarna och det blev en succé.

– Vi har aldrig haft så många besökare och fått så många positiva kommentarer. Det är en stor högtid i hela världen och en viktig familjehögtid för många av handlarna och boende i Bergsjön. Så självklart gör vi det i år igen.  säger Ann-Sofie Strömbäck, centrumutvecklare på GöteborgsLokaler.

Firandet är på eftermiddagen måndag den 24 april och det händer massor av spännande saker. Bland annat bjuds det på ponnyridning precis utanför centrum och unga ledare från Bergsjöns Studiecenter Läxhjälpen arrangerar tävlingen Mästarnas Mästare där du bland annat kan utmana en kompis i den berömda nattduellen.

Det blir dockteater, trolleri av trollkarl och vi blåser jättestora såpbubblor. Alla som vill får göra egna vimplar med hjälp av Allas Ateljé.

I år är också Göteborg och Co på plats med sin lådcykel och berättar om vad som händer på Göteborgs Stads 400-årsfirande som startar den 2 juni.

Alla är välkomna och alla aktiviteter är gratis. Mat och godsaker finns till försäljning.

Eid Mubarak!

Eid i Bergsjön Centrum
Måndag 24 april, klockan 15–18
Arrangeras av GöteborgsLokaler och Bergsjön Centrum i samarbete med Bergsjöns Studiecenter Läxhjälpen, Allas Ateljé och Onyx Kulturproduktion.

Dela på sociala medier:

Om Bergsjön 2031

Bergsjön 2031 är en plattform för samverkan med syfte att utveckla goda livsmiljöer för alla människor i Bergsjön. Tillsammans vill vi lyfta de styrkor som finns i stadsdelen. Bergsjön ska vara en attraktiv stadsdel där människor både kan och vill leva sina liv.

Kontakt

Pernilla Hallberg, verksamhetsledare
0706-02 02 02
pernilla.hallberg@bergsjon2031.se

Adress

Bergsjön 2031
Rymdtorget 7
415 19 Göteborg

Mail till Bergsjön 2031

Medlemsföretagen i Bergsjön 2031

FÖLJ OSS:

Dela på sociala medier: